Slam dunkMikä on sinun paras potentiaali? Mihin sinä pystyt parhaimmillasi? Mistä sinun elämäsi tarkoitus muodostuu? Kuinka voit kokea kasvavaa tyydytystä ja onnellisuutta elämässäsi? Milloin sinun tuottavuutesi on huipussaan?

Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin etsitään vastauksia henkilökohtaisessa coachingissa. Coaching on henkilökohtaisen kasvun menetelmistä kaikkein haastavin ja samalla myös palkitsevin. Coach ei tarjoa sinulle valmiita vastauksia. Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija ja siitä tietämyksestä käsin toimii myös coachisi.

Coach on tehokkaan kasvuprosessin asiantuntija. Hän auttaa löytämään vastaukset polttavimpiin kysymyksiin. Tämä tapahtuu 100 prosenttisesti sinuun keskittyvässä vuorovaikutussuhteessa, jonka keskeisinä tukipilareina on arvostus, kysymykset, kuuntelu ja kannustus. Hyvän vuorovaikutustaidon lisäksi ammatticoachilla on tehokas ja toimiva työkalupakki, jossa on erilaisia valmennuksellisia työkaluja ja testejä, jotka auttavat sinua eteenpäin ajattelussasi ja olennaisten asioiden tunnistamisessa.

Coachingin avulla luot itsesi johtamisen innovaatioita, joilla tuottavuutesi ja onnellisuutesi nousee aivan uudelle tasolle. Ilman tietoista itsensä ohjaamista ihminen ajelehtii (työ)elämän laineilla ja on turhan alttiina täyttämään toisten asettamia vaatimuksia ja odotuksia, sen sijaan että hän ohjaisi itseään kohti hänelle tärkeitä päämääriä.

Mihin suuntaan sinä kasvat?

Huippuvalmentaja Tony Robbins sanoo, että jos ihminen ei kasva niin hän kuihtuu. Olen tästä pitkälti samaa mieltä. Ihmiset, joilta on elämänilo haalistunut tai uuden oppimisen tuike silmistä himmennyt ovat usein kuihtumassa – ja sellainen oleminen ei inspiroi heitä itseään eikä ihmisiä heidän ympärillään. Tiedän, että sinä haluat elämältäsi ja työltäsi enemmän. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisuuksista käyttää coachingia henkilökohtaisessa kasvussasi.

Coaching FAQ

Coachingin hyödyt